maandag 14 april 2008

Stichting Eigen Gezicht


Theo fietst 2500 kilometer bij elkaar om geld op te halen voor Stichting Eigen Gezicht. Deze organisatie zet zich in voor mensen met een gelaatsafwijking. De afwijking kan aangeboren zijn, zoals bijvoorbeeld bij een wijnvlek het geval is of bij een schedelafwijking. Maar een gelaatsafwijking kan ook op latere leeftijd ontstaan door bijvoorbeeld brandwonden of een ziekte als kanker.
Als je er anders uitziet, krijg je vaak te maken met starende blikken, vragen en opmerkingen. En dat iedere dag weer. Omdat Eigen Gezicht het belangrijk vindt dat ook mensen met een ander gezicht een gelukkig en volwaardig leven kunnen leiden, organiseren zij trainingen en workshops en geven zij zelfhulpboekjes uit. Doel hiervan is mensen met een gelaatsafwijking weerbaar te maken en te helpen in het omgaan met de reacties van de omgeving.
Voor meer informatie over het werk van eigen gezicht zie de website. Wil je Theo's sponsortocht ondersteunen met een financiƫle bijdrage, klik dan hier. Je komt dan op Theo's actiepagina terecht en kunt vanaf hier doneren via iDeal. Het leuke is dat je bedrag dan wordt toegevoegd aan de geefbarometer.
Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf geld over te maken: Gironummer 49.43.775 tnv St. Eigen Gezicht te Nijmegen. ovv fietstocht.
HARTELIJK DANK VOOR JE STEUN. HET ZAL THEO ZEKER MOTIVEREN TIJDENS ZIJN TOCHT!

Geen opmerkingen: